Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 27.09.2015.
09:16
Blic A
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan smatra da je u vezi sa izbegličkom krizom jasno samo jedno, a to je da su Amerika i evropske države godinama nekažnjeno ubijale, i da danas to Evropi dolazi na naplatu, a Americi ne.
Nedelja 27.09.2015.09:24
Koliko god je ekscentrična ponekag Vedrana Rudan je žena bez dlake na jeziku i surovo je iskrena i hrabra . Ona je jedna od retkih žena na ovim prostorima koja "gura prst u oko" svakome za koga ona smatra da reba . Svaka čast Vedrani .
Nedelja 27.09.2015.09:50
Бранко Дргаш Staljingradska bitka za Siriju ulazi u svoju višu fazu. U Bagdadu se napravio operativni ratni štab za intervenciju nad fundamentalistima. U štabu su : Rusi, Iranci, Iračani i Sirijsci. Svi su odlučni da stanu nogom zavrat pomahnitaloj ISIS zveri. Kina šalje svoju vojsku u Siriju da pomogne Rusima u borbi protiv terorista. Među teroristima se nalazi i 3.500 Ujgura iz Kine, koje su Turci prošvercovali i gurnuli da se bore za ISIS. Kina hoće da spreči megalomanski Erdoganov projekat širenja turskog uticaja od Jadranskog mora do kineskog zida. Ta politika više ne može da prođe. Naravno, iza čitave te Erdoganove i ISIS politike stoji Vol Strit i Pentagon. Neoliberalni neofaš-izam mora da bude pobeđen. Stvaranje savezničkih snaga za odsudnu borbu protiv neofaš-ista je presudno za spas čovečanstva. Neof-ašisti moraju da budu vojno poraženi. Jedino što razumeju je jezik sile. U Siriji se danas lomi sudbina čovečanstva. U Siriji se ne brani Asad. Živeće Sirija i bez Asada. U Siriji se brani pravo države i nacije na suverenost i nezavisnost. Brani se pravo na sopstveni izbor i različitost. Brani se pravo na mišljenje i življenje mimo propisanih i nametnutih standarda. Saveznici moraju da pobede. Brane veću političku ideju. Nešto se dešava u Imperiji u rastrojstvu. Donald Tramp otvoreno govori da podržava Ruse da se obračunaju u Siriji sa ISIS-om. Delegacija CIA vodila tajne pregovore u Moskvi oko Sirije. Vašington Post najavljuje da će Bela kuća prepustiti Siriju da reše Rusi. Ratoborni ministar odbrane Amerike Ešton Karter, koji je pre neku nedelju pretio pojačanim naoružanjem NATO snaga na granicama prema Rusiji, danas zove u Pentagon svoga kolegu Sergeja Šojgua da se dogovore oko politike na Bliskom istoku. Sve ove vesti su dobre. Saveznici treba da nastave dalje. Posle završetka posla u Siriji, moraju da uvedu red i na Bliskom istoku. Nema više povlačenja. Posle staljingradske bitke, neofaš-isti se moraju proterati u mišiju rupu
Nedelja 27.09.2015.13:41
А мени свака част? Па да није било мене, не би било ни хрватске државе а и Ведрана би била само србо-католичка списатељица.
Nedelja 27.09.2015.17:45
Gospodjo Rudan za komentar sve pohvale.Ljudi koji imaju dušu znaju da prepoznaju i prepoznaju zllo kao što neguju i vole dobro.Vama pozdrav uz sve pohvale.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)